woensdag 29 december 2010

Een degelijke erfafscheiding

Kauwenhoven 35, 6741 PE Lunteren map
NL - Utrecht
T:0318-482619

Sierhekwerken zijn een sieraad voor elke woning en tuin. Sierhekwerk zorgt op een unieke wijze voor de realisatie van u eigen ideeën. Daarbij kunt u zich naar hartelust uitleven, want de mogelijkheden zijn vrijwel onbegrensd. Er is een rijke schakeling aan hekwerk modellen, stijlen en afwerkingen. Variërend van zeer bewerkt tot extreem rustgevend. In harmonie met de omgeving of juist opvallend. Maar in ieder geval een sierhekwerk zoals u het wilt.
Sierhekwerken en sierpoorten worden speciaal voor u ontworpen en deskundig geplaatst. Accessoires zoals intercom, lantaarns en brievenbussen behoren ook tot de mogelijkheden.
Folmer beschikt over een mooie showtuin, waarin veel van onze sierhekwerken en sierpoorten staan. Wij kunnen terplekke een professionele tekening voor u maken met de bijbehorende prijsopgaaf. Maakt u hiervoor wel even een afspraak via 0318-482619.
Al onze sierhekwerken worden in eigen werkplaats vervaardigd van eerste klas staal en volgens Nederlandse norm (NEN en ISO 1461) in- en uitwendig volblad verzinkt en desgewenst in een RAL- kleur gecoat.
Hekwerken van Folmer vormen een onmiskenbaar visitekaartje voor menig terrein. Aarzel niet om een offerte voor uw project bij ons aan te vragen. Wij geven u graag advies.

Geen opmerkingen: